Op zaterdag 5 april gaat Balen Jaarmarkt back to the fifties tijdens de Rockabilly Night van Zart vzw. Met The Baboons heeft de organisatie een rock 'n' roll-klepper met internationale faam te pakken. 

Tijdens Balen Jaarmarkt zorgt Zart vzw voor een trip naar de golden fifties. Met The Black Cat Bone Squad en The Baboons heeft de organisatie alvast gezorgd voor een line up van internationale klasse, maar mét lokale roots.


The Black Cat Bone Squad
Om 
22u brengt The Black Cat Bone Squad de avond op gang. Ooit gestart als rockabilly coverband zijn deze mannen uitgegroeid tot een band met een eigen sound: rock, psychobilly, country, blues, punk, het zit er allemaal in. En als je het mooi vraagt, spelen ze zelfs polka of ska.

The Baboons
Hoofdact 
The Baboons beloven je om 24u heel wat swingin’ sounds, poundin’ rock ‘n’ roll en black soul influenced rhytm and blues tunes. Deze jonge gasten uit Turnhout behoren terecht tot de top van de Belgische rock ‘n’ roll, maar ook de rest van Europa en de Verenigde Staten hebben al uitgebreid met hen kennis gemaakt.

En binnenkort zal ook Balen het geweten hebben!

Wat
? Rockabilly Night – Balen Jaarmarkt

Waar
? PC Sint-Andries, Gustaaf Woutersstraat 29, Balen

Wanneer
? 5 april 2014 vanaf 21u

Tickets?
 € 6 in VVK en € 8 aan de kassa

Voorverkoop?
VC De Kruierie – Bevrijdingsstraat 1, Balen – 014/82 92 30
PC Balen – Gustaaf Woutersstraat 29, Balen – 014/81 24 28
Via 
www.zart.be

Programma
?
22u The Black Cat Bone Squad
24u The Baboons